Hapjes en gebak maken

Bij BijZONderTalent bakken we veel taarten, voor de tennissers of voor een jarige. Tijdens de competitie verzorgen we voor verschillende competitieteams iets lekkers voor bij de koffie en hapjes om na het tennissen te nuttigen. Ook tijdens toernooien helpen we met het bereiden van de hapjes en met het boodschappen doen.

fotoshoot, met dank aan MSD, handen uit de mouwen

Ook dit jaar zijn wij weer uitverkoren om een activiteit te doen met medewerkers van MSD. Marion de fietsvrijwilliger van Loes heeft dit geregeld met het project “Handen uit de mouwen”. Het is lang spannend geweest want door corona kon veel niet doorgaan, maar de fotograaf Linda vd Broek heeft een hele grote studio zodat we gemakkelijk 1,5 meter afstand konden houden.

In tegenstelling tot andere jaren werd de groep nu niet vergezeld door medewerkers van MSD,(corona) maar waren we alleen met onze eigen groep en had Linda een visagiste geregeld. Iedereen werd door haar mooi gemaakt, haren werden gedaan en make up werd aangebracht, voor iedereen naar zijn eigen keuze.

Wat een aandacht en wat staalde ze allemaal, echt geweldig om te zien en dat wordt ook wel duidelijk op de foto’s. Rond lunchtijd werden we allemaal voorzien van een heerlijk broodje en iets te drinken en er was voor een lekkere versnapering tussendoor gezorgd.

Het was een heerlijke ontspannen dag, iedereen heeft er erg van genoten en de foto’s zijn ongelofelijk mooi geworden. Marion, Handen uit de mouwen en MSD allemaal hartstikke bedankt voor de super leuke dag.

Koffieday voor stichting opkikker

In  de maand oktober organiseren we een gezellige koffieday. Iedereen kan dan bij ons langs komen om een kopje koffie te drinken en een gebakje te eten. De opbrengst gaat volledig naar Stichting OPKIKKER waar onze medewerker Rachel ambassadeur van is. Het hele jaar zamelt ze daarvoor oude telefoontjes in en op deze dag in oktober dragen wij ook ons centje bij met deze speciale dag.

Naast koffie drinken en gebak eten zijn er nog wat spelletjes die een extra centje bijdragen.

Ook is er een kikker van de opkikker aanwezig.

Het is altijd een gezellige dag waarvoor we veel gebak klaar maken en de speciale opkikkertaart voor ons gemaakt wordt door Jose Verstegen.