Ons team

Lotte

Hallo.

Ik ben Lotte van der Doelen, 24 jaar oud en kom uit Nuland. Vanaf oktober 2019 loop ik stage bij BijZONderTalent voor mijn opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen. Het is een versnelde opleiding dus in 1,5 jaar behaal je je diploma, dit doe ik via Profit opleidingen. De gehele opleiding blijf ik bij BijZONderTalent stage lopen dus tot januari 2021.

Het werken bij BijZONderTalent is erg leuk. Het samenwerken met alle medewerkers en van iedere dag weer een nuttige, leuke dag maken. We hebben veel verschillende taken en zijn hier dagelijks druk mee bezig. Iedere woensdag en donderdag ben ik aanwezig en de vrijdag om de week. Het is een leerzame stageplek waar ik nog met veel plezier deze stage zal afronden.

Buiten stage om ben ik 1 dag in de week op school en een dag thuis aan school aan het werken. In het weekend ben ik op zondag op het voetbalveld te vinden bij Nulandia, hier speel ik in Dames 2.

Stef

Ik ben Stef Gloudemans 23 jaar en woon in Heesch. Ik ben de zoon van Rianne en ben hierdoor ook hier mee komen werken. Dit was doordat ik gestopt was met mijn opleiding. Hier ben ik erachter gekomen dat ik dit werk heel leuk vind om te doen en hier dan ook een opleiding voor wil gaan volgen. Ik werk meestal op de dinsdagen en anders wanneer het nog een keer nodig is. De rest van de week werk in bij Hans Verstegen de man van Dianne. Dit is werk in de installatietechniek en heel anders en is voor nu ook prima om te doen maar, merk dat ik dat niet voor een hele lange tijd wil gaan doen. Bij BijZONderTalent  heb ik dat gevoel wel en vind het daarom altijd weer leuk als ik hier mag werken.

Ik sport graag en doe aan voetbal en tennis. Bij het voetbal zit ik in het 2de van HVCH en ben ik op dinsdag en donderdagavond op het trainingsveld te vinden. Op zondag spelen we wedstrijden en ga ik daarna nog graag de kantine. Op zaterdagmiddag speel ik competitie met tennis. Hierbij gaat het ook vooral om de gezelligheid naderhand met zijn allen gezellig iets drinken en eten.

Verder ga ik ook nog af en toe mee met mensen van BijZONderTalent. Als ze mijn vragen of ik ergens mee naartoe ga zoals bijvoorbeeld de Lunenburg vind ik dit ook altijd heel leuk om te doen.

Vera

Mijn naam is Vera Verstegen, ik ben 25 jaar oud en ik woon in Heesch. Ik ben de dochter van Dianne en via haar ben ik dan ook bij BijZONderTalent terecht gekomen. Wanneer ik een dag vrij heb, val ik in bij BijZONderTalent. De dagen zijn hierin wisselend, i.v.m. mijn andere baan. Ik werk ook nog bij Heart Care. Dit is een organisatie voor mensen met een beperking. Ik werk op de Libel, hier wonen 14 mensen met een beperking. Ik heb het hier erg naar mijn zin.

In 2021 heb ik mijn opleiding tot persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg afgerond.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden te tennissen. Ook vind ik het erg leuk om iets met vriendinnen te doen.