Onze medewerkers

Ik ben kim van Thiel, ik woon in Heesch. Ik werk hier op maandag en vrijdag heel de dag en woensdag om de week. Bij BijZONderTalent werk ik van 9 tot 4. Ik werk hier officieel sinds augustus 2016. Hiervoor liep ik stage, ik ga op de fiets naar BijZONderTalent. Op dinsdag en donderdag werk ik bij BlinQ bij de Wilberthof in Berghem daar werk ik ook van 9 tot 4 de begeleiding komt mij ophalen en thuisbrengen. Bij BijZONderTalent bij tennispark De Broekhoek doe ik binnen vegen en dweilen. Ook controleer ik elke eerste maandag van de maand alles op houdbaarheidsdatum. Hapjes maken en taart bakken vind ik heel leuk om te doen en monchou en mozzarella prikkers maken kan ik heel goed en zelfstandig. Op vrijdag soep maken, iets bakken of de tafels poetsen, tafels poetsen vind ik niet leuk. Soep maken en iets bakken vind ik wel leuk. Af en toe werk ik buiten dan verwijder ik mos, zorg ik voor de moestuin of veeg ik het terras. Onkruid wieden, blaadjes op harken en in de kruiwagen doen en op een hoop gooien is ook een taak die ik buiten wel eens doe. Vegen vind ik niet leuk de moestuin bij houden vind ik wel leuk. Knutselen en versieren voor verschillende activiteiten vind ik ook leuk om te doen. Als er soms een boodschapje vergeten is kan ik dat heel goed even gaan halen op de fiets. Ik hou van afwisselend werk en daarom werk ik hier graag.

Hallo mijn naam is Bente van Erp. Ik kom één dag in de week, op woensdag, bij BijZONderTalent. De andere dagen werk ik op een andere plek. Wij bakken hier appeltaarten en ik schil en snijd dan graag de appels. Dit doe ik op mijn eigen tempo zonder dat hier druk achter zit. Ook ga ik mee boodschappen doen, of we brengen post rond, dit vind ik leuk om te doen. Ik kan dan even een frisse neus halen buiten. Als we tijd over hebben pak ik graag een boekje om hier in te bladeren en te lezen. Puzzelen vind ik ook erg leuk om te doen, hier mag ik lang over doen als dat nodig is. Ik knutsel en kleur graag voor mijn familie en vrienden. Ik vind het hier erg leuk en kom hier graag.

Hallo, ik ben Christian. In de kantine van de Broekhoek zoek ik flessen uit, ik zet alle lege flessen in de krat en als de krat vol is zet ik de krat in de kast. Daarna vul ik de koelkast weer opnieuw aan, ik zet allemaal volle flesjes in de koelkast. Zo hebben de tennissers weer een koud drankje. Ook de theedoos vul ik aan zodat deze altijd vol zit. We maken hier hapjes en ik help dan graag met snijden, zoals knakworstjes. Ik vind het erg leuk om spelletjes te spelen met de anderen en mijn favoriet is UNO. Iedere dinsdagmiddag ga ik fietsen met Caspar, hij is een vrijwilliger van de KBO. Hij komt mij ophalen met een duo-fiets, en we fietsen soms wel 16 km. Dit vind ik het leukste om te doen. Vooral als we dieren kunnen zien onderweg. Als er boodschappen wordt gedaan ga ik wel eens mee, dit vind ik redelijk leuk. Als er walnoten zijn vind ik het heel leuk om die te kraken en open te maken dan kunnen mijn collega’s er later weer een notentaart van bakken. Ook maak ik wel eens stickerboeken, je hebt dan een vel met stickers en het is de bedoeling dat je deze op de goede plek plakt. Als deze over dieren gaan vind ik ze het leukst. In de pauzes ga ik altijd op mijn DS met Davy, wij zijn een beetje verslaafd aan gamen.

Hallo ik ben Dieke van den Berg. Ik werk op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag bij BijZONderTalent. Mijn werkzaamheden zijn onder andere hapjes maken, bijvoorbeeld appeltaart, monchoutaart, wraps, knakworsten in bladerdeeg. Ook vind ik het leuk om te poetsen en te vegen. Soms help ik met het kleuren van een  taartdoos, deze dozen zijn voor de taartbestellingen. Ook spelen we verschillende sporten zoals tennis, bowlen of andere leuke renspelletjes. Samen met de andere werknemers vind ik het leuk om spelletjes te doen en mijn favoriete spel is CandyCrush, maar dat spelen we alleen in de pauze. Een paar keer per jaar maken we ook uitstapjes, in 2019 waren we een keer samen met de medewerkers van MSD naar de efteling, we zijn ook een dagje naar het dolfinarium geweest, en een paar keer wezen zwemmen. Ook de dagjes naar een festival waren erg leuk. Ik vind het superleuk om hier te werken.

Hallo ik ben Rachel van Hoek en woon in Heesch met papa, mama en 2 zussen. Ik ben op maandag, woensdag en donderdag de hele dag bij BijZONderTalent. Op deze dagen werk ik van 09:00 tot 16:00 uur. Op de dinsdag werk ik bij Blinq bij De Wilberthof in Berghem. Op vrijdag ben ik vrij, dan maak ik vaak een puzzel van Jan van Haasteren van 1000 of meer stukjes. Op maandag ga ik meestal ’s morgens mee naar Heelwijk. Daar zoeken wij de schorten uit en poetsen we de gangen en geven we de planten water. Graag help ik bij BijZonderTalent in de keuken. Ik vind het leuk om eiersalade te maken en monchou. Ook andere hapjes maken vind ik leuk. Als er een competitie is bij de tennisclub verzorgen wij de hapjes, ook hierbij help ik graag. We maken dan wraps, knakworsten in bladerdeeg, prikkertjes enz. Tijdens feestdagen zorgen we ervoor dat de kantine versierd is, hier knutsel ik dan verschillende dingen voor. Aan het einde van de middag spelen we meestal nog een spelletje of ik ga nog even schommelen. Mijn lievelingsspel is “mens erger je niet” en Risk. Op donderdagmiddag gaan we altijd sporten bij Checkpoint, hier zijn dan 3 dames die een activiteit voorbereid hebben. We doen altijd leuke activiteiten. Ik kom graag bij BijZONderTalent!

Ik ben Davy en ik werk 5 dagen per week bij BijZONderTalent. Op woensdag spoel ik alle glazen die achter de bar staan zodat de tennissers weer een schoon en fris glas hebben om hun drankje uit te drinken. Ook was ik alle handdoeken, theedoeken en vaatdoeken een paar keer in de week weer netjes schoon. Na het wassen hang ik alles netjes te drogen en dat alles doe ik met veel plezier en met mijn eigen favoriete muziek op mijn oren. Als jullie overdag komen tennissen zullen jullie mij regelmatig horen zingen. Verder vind ik het erg leuk om de tafels te poetsen en te vegen en te dweilen. Soms ga ik een boodschap doen of lege flessen naar de glasbak brengen. Koken vind ik niet zo leuk maar snijwerk vind ik wel leuk om te doen. Wat ik leuk vind is sporten met iemand vooral voetballen vind ik erg leuk. Soms maken we ook leuke uitstapjes, wat ik vooral leuk vind is zwemmen of naar een pretpark, het liefste met allemaal stoere achtbanen. In de pauze ga ik vooral gamen met Christian op de DS of op de telefoon, wij zijn een beetje verslaafd aan gamen.

Ik ben Loes en werk 5 dagen in de week bij BijZONderTalent. Ik werk al sinds februari 2016 bij BijZONder Talent. Ik vind het leuk om de wc te poetsen en te dweilen. In de keuken help ik ook regelmatig mee, monchou maken of mee helpen met appels schillen, mijn favoriet is de ijstaart maken omdat ik die zelf ook heel lekker vindt. Ik vind het nog veel leuker om te kleuren, mooie taartdozen maar nog liever kleur ik mooie platen voor mensen die ik ken. Op maandag ga ik soms mee naar Heelwijk om daar mee te werken, dan zoeken we schorten uit en poetsen we een gang. Ik ben een gezelschapsmens, ik vind het heel leuk als er mensen komen tennissen en om met de tennissers te kletsen en ze aan te moedigen. Ik speel heel graag spelletjes, “Mens Erger je Niet” en Uno zijn mijn favoriete spelletjes. Om de week op dinsdagmiddag komt Marion om met mij te fietsen op de duofiets, de hele middag zijn ze onderweg en maken ze gezellige uitstapjes.

Hallo ik ben Jan ik woon met me moeder in Oss. Ik heb geen vader meer want me vader is overleden. Op zaterdag ga ik altijd naar Ajax met me moeder. Ik ben al twee keer oom Jan. Toen ik nog op school zat kwam ik  stage lopen bij BijZONder Talent en dat vond ik zo leuk dat ik nu 5 dagen in de week hier werk.  Ik vind leuk om soep te maken, wc schoon maken, en mensen thee maken of koffie te verzorgen. Maar vooral vind ik het leuk om buiten bezig te zijn, Frits helpen in de tuin, tennissen of tennissers aanmoedigen, of samen met iemand praten over voetbal.

Hallo, Ik ben Liesbeth, ik werk 5 dagen in de week op zorgcentrum Heelwijk. Maandag de hele dag, dinsdagmorgen, woensdagmorgen, donderdag de hele dag en vrijdagmorgen. Op Heelwijk werk ik in de linnendienst. Ik hang alle schorten elke week weer netjes op maat zodat de verzorgende niet lang hoeven te zoeken naar een passende schort. Op maandag haal ik de vuile was op en zet die klaar voor de linnendienst, samen met mijn collega doen we dit ook bij het binnenhof. Ook vul ik de keukentjes bij met handdoeken en vaatdoeken. Ik maak meerdere keren in de week de prullenbakken leeg en haal het oud papier op bij de kantoren . Ook maak ik de trappenhuizen schoon op Heelwijk. Ik vind het werken op Heelwijk heel leuk en afwisselend. De dames van BijZONderTalent regelen heel fijn mijn werk op Heelwijk. Via een app op mijn telefoon kan ik al mijn taken zien en afstrepen wat ik gedaan heb. En als er iets niet lukt of ik weet het even niet meer kan ik altijd bellen naar Dianne of Rianne. Ik werk nu al 15 jaar op Heelwijk.

Hallo mijn naam is Kayleigh ik werk maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bij BijZONder Talent, op woensdag heb ik een vrije dag. Dan ben ik bij mijn ouders en pas ik samen met mijn moeder op het zoontje van mijn zus.

Als ik bij BijZONder Talent ben vind ik het leuk om te knutselen, en boodschappen doen is een van mijn favoriete bezigheden. Ik vind het gezellig om met iedereen te kletsen zo ook met de tennissers die ik zie.

De kantine van tennisvereniging de Broekhoek word versierd aan de hand van feestdagen of het seizoen. Wij maken deze versieringen en ik vind het erg leuk om hier voor te knutselen. Bij BijZONdertalent maken we hapjes en taarten voor mensen die dit bestellen bij ons. Ik vind taarten maken het aller leukst. Ook help ik graag met het snijwerk voor de hapjes. Ik maak vaak grapjes, en lach graag samen met de andere medewerkers. BijZONdertalent vind ik geweldig!

Masäb, Ik ben Masäb en werk op maandag, dinsdag en vrijdag bij BijZONderTalent, op woensdag en donderdag werk ik bij bakkerij Antoon en Frans in Megen. Ik vind het leuk om de was op te hangen en de glazen te spoelen en de koelkast weer netjes bij te vullen zodat alle tennissers ’s avonds weer een lekker drankje kunnen drinken. Op vrijdag zet ik voor alle tennissers koffie, thee of chocomel. Van de meeste die elke week komen weet ik precies wat ze drinken en kan ik het meteen inschenken. Ik kan heel goed opruimen, afwassen, vegen en dweilen. Samen werken met Davy en Christian vind ik heel leuk en samen voetballen of te schommelen en gamen is ook erg leuk, dan moeten we soms heel hard lachen.

Ik ben Lara en ik ben 18 jaar, vanaf 1 januari 2020 werk ik bij BijZONderTalent en zit ik niet meer op school. Ik vind het leuk om in de keuken te helpen zoals hapjes maken en taarten te bakken. Ik ben eerst begonnen met stage lopen en toen vond ik het leuk hier dus werk ik nu hier op dinsdag, donderdag en vrijdag. Maandag is mijn vrije dag en woensdag werk ik bij Loeffen in friettent. Ik hou ook van knutselen en spelletjes doen en ik kleur heel graag, vooral mandala’s dat doe ik vooral in de pauze. Ik hou ook van sporten, ik ben heel sportief, op donderdagmiddag gaan wij bij BijZONderTalent ook altijd sporten en dat vind ik heel leuk, we doen elke week iets anders. Op maandag ga ik altijd korfballen, ik ben daar heel goed in en ik korfbal altijd met plezier mee. Ook hou ik van uitstapjes, zwemmen en de Efteling. In november zijn we naar “Maak de Droom waar” geweest. Hier kwamen veel artiesten optreden en ik vond dit heel leuk en gezellig, ik heb zelfs op het podium staan dansen. Naast het werken in de keuken bij BijZONderTalent help ik thuis ook heel vaak mee in de keuken. Verschillende van mijn collega’s ken ik al langer, sommige van zwemmen of van school. We hebben verschillende stagiaires en Lotte vind ik het leukst, ze helpt me goed bij de monchou maken en bij het bakken van de appeltaart.